عزیزان هرس سبز حداقل سه مرحله انجام میگیرد:
1⃣مرحله اول اوایل بهار بعدازآن که رشدجوانه هاشروع شده و درروی شاخه های رشدیافته خوشه ها نمایان شدند اولین هرس سبز را شروع میکنیم دراین مرحله روی شاخه هایی که برای تولیدمحصول ، هرس "بلند یا طویل" شده اند فقط شاخه های میوه ده که میوه آنها نمایان است نگهداشته بقیه شاخه های غیربارور راکلاحذف مکنیم بعد هرشاخه که درمحل غیرضرور رشد کرده مثل روی تنه وشاخه های دو و چندساله وطوقه و یقه رشدکرده اند ولو دارای محصول باشندحذف میکنیم فقط شاخه های سال بعد که روی شاخه هائی بادویاسه جوانه بعنوان "جایگزین" گذاشته ایم آنها راتمام کمال حفظ خواهیم کردودرآنها هم اگر تعدادجوانه های رشدیافته دریک بندیا جوانه بیش از یک شاخه رشدکرده باشد قوی ترین ومناسب ترین را انتخاب کرده وبقیه راکلاحذف میکنیم دراین شاخه های نگهداری شده برای سال بعد اگر خوشه ای داشته باشند حتما باید آن خوشه راحذف کنیم.
2⃣مرحله دوم هرس سبزبعدازرشدکامل شاخه های جوان ورشدکامل خوشه وشاخه انجام می گیرد .انتهای شاخه بارور را از بالای ۵تا۷برگ بالاترازخوشه حذف میکنیم ضمنا هر شاخه جدید تولید شده بعداز هرس اول را نیز تماماً حذف مکنیم .
3⃣هرس سبزمرحله سوم ؛دراین مرحله خوشه ها رشد مطلوب پیداکرده و رسیدن میوه آغازشده دراین مرحله بیشتر روی تنظیم نور متمرکز خواهیم شد و نورگیری بهتر خوشه ها مدنظر خواهد بود .درعین حال شاخه های رشد یافته مجدد، شاخکهای رشدیافته درروی شاخه های باروری که سربرداری شده اند و سایراجزای تشکیل شده و رشد یافته را تمام کمال حذف می کنیم .